Moderne Værktøjer til bloggerne

Jeg har sunget “kom i gang sangen” mere en en gang for… med det koncept, jeg har lavet og bygget op om.. det virker sgu.. man kan nu blogger fra mobil, tablet , eller pc. ligegyldig hvad man vælger at bruge.. så er det ikke noget problem at opnå .. det unikke udseende som mange af mine templates giver adgang til.

Selv er jeg faktisk blevet helt grebet af hvor enkelt og let det er at lave blogindlæg, sider, eller tilføje nye produkter til siden uden at bruge en pc.. men også på PC siden er der sket rigtig meget.. jeg har måske nævnt det før.. Jeg er en kæmpe fan af “Drag and Drop” og gider ikke rigtig det med den lange vej at der justeres og ændres på en masse forskellige indstillinger for at smide en nyhed på siden

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk