Komplette hjemmeside løsninger

Services

Priser

Ud fra betragtning at ting ta’r tid og da tid i manges øjne er lig penge. Så kan jeg jo heller ikke lave arbejdet gratis.

Jeg tilbyde at lave en landingpage, dvs. forsiden på din hjemmeside og give dig mulig for at lave nyhed post på siden. 

Du leverer selv Tekster, grafik, incl.logo i en opløsning der kan bruges. Jeg hjælper naturligvis gerne mod min standard timeløn.
Inden jeg går i gang er det en god ide at bruge en time over en kop kaffe.. ud fra det interview kan jeg lave en skitse til et oplæg med det rigtig indhold og til en god hjemmeside.

Har du en Facebook side til dit firma, så laver jeg en API, så Facebook kan kommunikere med din nye side, det samme er gældende for google analytic’s google+ på den måde er dit firma nemt kan findes med google og maps. 
For mig er det forholds hurtig at lave Api der virker sammen med Facebook der har jeg den med i pakken med landingpage.

Verificering af dit domæne og registrering af analytic’s sammen en google+ konto så er dit domæne også forberedt til at få din egen nyheds tjeneste til at udsende nyhedsbreve fra dit eget domæne.

Oprettelse og registrering af et domæne.dk for et år, layout One page landing page, forsiden på din hjemmeside, drift og opdatering af serversoftware, dog eksklusiv undersider de tilkøbes enkeltvis.

Det kan jeg tilbyde at lave for kr. 5000,00 det første år..
Drift og serveropdatering af software kr. 250,00 de følgende år.
Nye sider og opdatering af tekster, nye plugins fotoredigering og undervisning afregnes alt sammen på time basis a kr. 550,00    

Nyhedsbrev

Jeg kan hjælpe dig i gang med bruge systemer til nyhedsmail. Jeg har naturlig også eksterne kompetancer jeg kan trække på så du kan få den bedst mulige løsning lige netop for dig. 

Med et verificeret domænenavn fremtræder 

Produkt nyheder og tilbud.
Mulige kunder 85%
Tilfredse kunder der kommer igen
og få en højre indtjening 89%
Boost dit salg
Få en højre indtjening 78%

Eksempler

Jeg har da også et par eksempler på noget af det jeg laver for forskellige foreninger 

Kontakt

Skriv for at for et godt tilbud.

Mine kontakt info 
Servermaster.dk
Nr Karstoftvej 17, Karstoft,
6933 Kibæk
Tlf + 45 2764 8103
CVR 86552558

Meget om det jeg har arbejdet med 

Lidt private stuff

http://fam-borch.dk Min private blog.. Den blev egentlig startet i 2006. men fik en database fejl.. sidst i 2008 og jeg valgte at lave en ny installation af den.   Det er en af de ældste fungerende WordPress sider, der stadig er online, den er da naturligvis blevet opdateret et utal af gange…men i de fjerne afkroge ar installationen kan man helt sikkert stadig stumper af program kode der stammer tilbage fra tiden før 2008..det er da også en side jeg ofte bruger til at afprøve ideer på.  

http://bambushaven.dk En side der handler om min have……Nej jeg sidder ikke altid bag skærmen, Som alle kreative mennesker så har jeg utrolig mange ting der interessere mig, fælles nævneren er at skabe.. 25.000 kvadrat meter have her af de 2000 kvadrat meter..så jeg er godt og vel selvforsynende med kartofler og persille. Står ofte model til mine drone fotos.    

http://foto-drone.dk Den side jeg har mit drone firma på. Da jeg altid har elsket at tage fotos.. så var det vel naturligt at jeg også ville blande mig der. Det bidrager med lidt spændende projekter en gang i mellem. 

http://pause4u.dk  lokal virksomhed 

http://skarrild.dk lokalforening hvor jeg bidrager med rigtig meget arbejde.. CMS er her Umbraco 

http://karstoft.net lokalforening hvor jeg bidrager med rigtig meget arbejde.. CMS er her Umbraco

http://typeone.dk Ikast-brande lokalforening.. også kendt som http://ikast-brande.diabetes.dk  Her er jeg rundt ad rigtig mange systemer blandt andet CMS made simple. Umbraco og WordPress. foreningen bruger også mailsystem kaldet APSIS… for mig et noget gammeldags system..  

Nå man som jeg ser nogle muligheder, så er det vel naturligt at man ikke altid lige har held med et projekt.. nogen gange har det da også gjort AV hvilket http://game-hosting.dk kan fortælle mere om 

Kommunalvalg 2017 her valgte jeg at lave et par tests ..

Hvad giver det at Booste på Facebook og via en hjemmeside..

De to jeg valgte at lave ret aggressive kampagner på var begge ukendte politiker.. Den ene en ung kvinde på 25 og tilflytter til et lokalsamfund i sydlige del af Herning Kommune .. Den anden 45-årig mand i den nordlige del af Billund kommune. Begge havde aldrig før været opstillet til byrådet. De er i dag begge i Byrådet i henholdsvis Herning og Billund. Den ene blev boostet via Facebook med betalte visninger af opslag. Den anden med en hjemmeside med plugin til Facebook..  http://mogens-df.dk/

2018 test af rækkevidde opslag af et event For Diabetesforeningen 

 

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk