WordPress kursus for foreninger og private og virksomheder..i Herning området

Opsætning, drift, SEO webdesign link building.. der er næsten ingen grænser for fancy ord..

Mit speciale … Jeg laver enkle løsninger der virker.. og google elsker det.. laver ikke ticks der forsøger at snyde os foran i køen hos google.  

Jeg kan lære dig at tilpasse et tema.. selv om jeg personlig synes det er spild at tid at tilpasse et tema.. I WordPress er det langt hurtigere at lave et selv, så har du også mulighed for at give det det dit personlige præg..

Jeg kan godt give dig det et traditionel kursus WordPress .. med avancerede indstillinger og widgets i WordPress, desværre siger nogen / jeg jubler det bliver meget nemmere for brugere og udviklere at arbejde i WP.. jeg vil godt slå et slag for at WP ser gansk anderledes ud om 6 måneder. så jeg kan fremtidssikre din viden om WP ved at give dig et indblik i det der kommer i den nærmeste fremtid..

Jeg yder gratis support og undervisning gennem meetup’s i WordPress regi og bruger 3 aftener i hver måned på det. Her kan det flest bliver hjulpet gennem de udfordringer de nu er havnet i med deres hjemmeside.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk